alla kategorier
Nyheter

Nyheter

Funktioner av orienterad strandbräda

Tid: 2023-02-15 Träffar: 34

1. OSB-skiva är miljövänlig

Limmet som används för OSB-skivor är hartslim. Själva tallen innehåller hartsgummi (som innehåller den största mängden tallgummi i allt trä) och samma viskositet som efter rakning. Sedan, från tallextraktet av hartslim, genom dimensioneringsmaskinen efter lagring och trottoar, och efter 200 grader hög temperatur varmpressning, bildas nu ser du OSB-skiva.

Produkten har varit i Tyskland, USA, Kanada, Japan, Sydkorea, Holland, Storbritannien och annan lagstadgad certifiering HBF-certifiering, full överensstämmelse med europeiska E1-standarder och av den världserkända certifieringsmyndigheten.

图片 3

2. Expansionskoefficienten för OSB-skivan är liten och dess fukthalt är 9.4%.

Destruktiva experiment har gjorts på expansionskoefficienten för OSB-plattan. De experimentella resultaten är följande:

Den ursprungliga OSB-tjockleken på 18 mm, 18 mm-plattan blötlagd i vatten i 3 månader (90 dagar senare), för 21 mm, ökade endast med 3 mm, plattans struktur är fortfarande intakt. Den har en fukthalt på 12 %. Blocket brädan blåstes upp helt på 4 timmar och förstörde strukturen helt. OSB-plattor placeras i kokande vatten över 100 grader Celsius,och kylskåpet deformeras inte vid minus 20°C.

3. OSB-kortet är inte deformerat, det har en mycket bra stabilitet

Eftersom OSB-skivan är gjord av furu, från flerskiktslaminerat, är kraften jämn, kraften är jämn, styrkan är god. Den andra är hela plåtspänningen, vilket resulterar i att träet inte är i form. Och OSB-kortet gör det inte ens om en liten bit rör sig.

OSB håller spiken stadigt, och den har extrem bearbetbarhet i processen med sågning, spikning och borrning.

图片 4

4. OSB-skivan är fri från nattfjärilar

En annan användning av OSB-skivan är att den kan användas som en förpackningslåda utan gasning och exporteras gratis. Eftersom OSB-skivan dämpas av 200 graders hög temperatur. Även om det finns några insekter inuti tallen, har den blivit helt behandlad vid denna tidpunkt. Det spelar en stor roll för familjens hälsa.

5. OSB-skivan har korn naturligt och realistiskt, det har bra dekorativ effekt

Plasten är stark och panelen är konkav och konvex (har även en slät yta av OSB-sandplatta). Genom designers, färg, mode, retro och andra stilar finns det en viss konstnärlig och godtycklig form. Den är mycket mer flexibel än vanlig plåt. Mönstret på varje OSB-bräda kommer inte att upprepas, men från den övergripande visuella effekten finns det konsistens (snökristaller av snö), till skillnad från de tre plywooderna som maskinarrangemang är minst 10 av plåtmönstret detsamma .Inköp, produktionsprocess, men också från urvalet.

6. OSB-kort kan vara godtycklig bearbetning och målning.

Om du vill göra ytan konvex retro känsla (mycket populär i främmande länder, export till Europa med hjälp av denna färg) kan direkt måla; till jämn yta, först med kitt slipning, sand platt färg kan vara direkt igen.

图片 5

7. OSB-skiva har plasticitet och bearbetbarhet, den kan göras till vilken form som helst

Så länge designritningarna, enligt storlek skära en mängd olika paneler, dörrpaneler, hyllor, monterade när de är klara.

8. Orienterad strandbräda kan användas fullt ut utan avfall

Den återstående plåten efter att den stora plåten skärs kan användas som dörrkarm och fönsterkarm. Små bitar av onödigt trä kan göras till träskivor. Pulvret kan mosas direkt. Fast det är en träskiva. Men inte avfallsved. Det kostar mycket mindre.

图片 6


PREV: Om plywood

NÄSTA : Plywoods historia

Heta kategorier

nätetONLINE